Форвард львівських «Карпат» відновлюватиметься три тижні

17:30 23 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Форвард львівських «Карпат» Ярослав Деда щонайменше три тижні відновлюватиметься від ушкодження, якого зазнав на тренуванні.

Про це повідомили в четвер, 23 січня, в інформаційному центрі «Карпати», де також розповіли, що гравець отримав невтішний вердикт після сьогоднішніх відвідин київської спеціалізованої клініки. Таким чином, Ярослав, найімовірніше, не зможе приєднатися до своєї команди на навчально-тренувальних зборах у Туреччині.

Ярослав Деда проходитиме реабілітацію вже у Львові та розпочне повноцінні тренування з партнерами вже після того, як вони повернуться до України. Деда у цьому сезоні за основну команду провів шість матчів (у двох виходив з перших хвилин), але результативними діями молодий нападник наразі не відзначався. Натомість за молодіжну команду «Карпат» у доробку Деди вражаюча статистика – сім влучних пострілів за три зустрічі.

Як інформував «Щоденний Львів», керівництво футбольного клубу «Карпати» за взаємною згодою сторін припинило дію контрактів чотирьох футболістів – захисників Олександра Кучера, Олексія Ковтуна, Сергія Вакуленка та хавбека Назара Вербного, а вихованець львівських «Карпат Олексій Гуцуляк перейшов у «Десну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів