ФК Львів зіграє з Минаєм 13 лютого в Ужгороді

22:25 10 лютого 2021 р.

Фото до новини

Ці команди у поточному чемпіонаті УПЛ зійдуться вперше. Поєдинок першого кола не відбувся через спалах Covid-19 у таборі львів’ян.

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 14 туру чемпіонату України з футболу серед команд Української Прем’єр-ліги сезону-2020/2021. У рамках звітного ігрового дня ПФК «Львів» на виїзді зіграє з ФК «Минай».

Про це повідомила інформаційна служба ПФК «Львів», пише DailyLviv.

Цей поєдинок довірили обслуговувати бригаді арбітрів на чолі з Олександром Дердо (Чорноморськ). На лініях йому допомагатимуть асистенти Олександр Павлінов (Одеса) та Віталій Сухін (Одеса). Четвертий арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса). Спостерігач арбітражу – Андрій Шандор (Львів). Делегат УАФ/офіцер безпеки УАФ – Едуард Карапетян (Тернопіль).

Нагадаємо, матч між «Минаєм» та «Львовом» відбудеться у суботу, 13 лютого. Початок зустрічі о 14:00. Протистояння прийматиме ужгородський стадіон «Авангард». Варто зазначити також, що команди у поточному чемпіонаті зійдуться вперше. Поєдинок першого кола не відбувся через спалах Covid-19 у таборі львів’ян.

День закоханих у зимовий футбол на Арені Львів

За українця з Аргентини львівським Карпатам заборгував Шахтар

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів