ФК «Львів» прийматиме СК «Дніпро-1» в 1/4 фіналу Кубка України

12:15 29 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

У середу, 29 листопада, о 19.00 на стадіоні «СКІФ» у Львові розпочнеться матч 1/4 фіналу розіграшу Кубка України.

В інформаційній службі футбольного клубу «Львів» розповіли про його сьогоднішній матч: 25 жовтня – день, який пам’ятає кожен вболівальник «синьо-золотих левів» – ФК «Львів» вперше за свою історію здобув путівку у чвертьфінал розіграшу Кубка України. Напруга та інтрига трималась на полі аж 120 хвилин. В основному часі львів’яни зіграли зі «Сталлю» внічию (1:1), а в овертаймі так і не змогли визначити сильнішого. Долю цього поєдинку вирішила серія пенальті, де «синьо-золоті леви» не припустились промаху (5:3)».

«На першому та другому етапах «городяни» вибили двох першолігових представників – ФК «Волинь» (3:0) та МФК «Кремінь» (2:0). А в 1/16 Кубка України поквитались за весняну поразку в аматорському Кубку із «Демнею» (1:2). У чвертьфіналі випало зустрітись із командою одного і того ж дивізіону – СК «Дніпро-1» (Група Б), заснованим у 2017 році. Команда, яка не проходила так звану «обкатку» в аматорах, була прийнята в члени ПФЛ 21 червня», – нагадали також в інформаційній службі ФК «Львів».

«СК «Дніпро-1» є правонаступником ФК «Дніпро», наставником новоствореної команди залишився в.о. тренера «Дніпра» Дмитро Михайленко. У дебютному офіційному матчі суперник з Дніпра в першому раунді розгромив «Буковину» (5:0). На другому та третьому етапі без проблем здолав першолігові команди –  ПФК «Суми» (2:0) та «Гірник-Спорт» (1:0). В 1/8 Кубка України команда вперше зустрілась із представником елітного дивізіону одеським «Чорноморцем», з яким виявилось не так просто. В цьому поєдинку також все вирішила серія післяматчевих  пенальті, де білет до чвертьфіналу здобув СК «Дніпро-1» 0:0 (8:7)», – повідомили також в інформаційній службі ФК «Львів».

«Щодо турнірного становища та виступів суперника у чемпіонаті, то ні для кого не секрет, що перед «Дніпром-1» стоїть завдання вийти в Першу лігу. Команда очолює турнірну таблицю Групи Б, із 22 ігор 17 перемог, дві нічиї та три поразки, 53 очки в активі. Серед бомбардирів на шостому місці Ігор Когут (10 голів) та 10-му –  Владислав Войцеховський (сім)», – розповіли також в інформаційній службі ФК «Львів».

«ФК «Львів» завершив першу частину чемпіонату на 4-ій сходинці, із 17 ігор 7 перемог, чотири нічиї та шість поразок, 25 балів. Із бомбардирів, які входять у топ-10 Групи А лише Сергій Кисленко – четверте місце, сім влучних пострілів. В Кубку України на рахунку молодого форварда налічується 4 голи. Варто зазначити, що ФК «Львів» та СК «Дніпро-1» єдині представники Другої ліги в Кубку України. Проте, захищати честь друголігового представника у півфіналі зможе лише сильніший!», – повідомили також в інформаційній службі футбольного клубу «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів