ФК «Львів» програв всьоме в сезоні

22:54 28 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

Футбольний клуб «Львів» пропустив у гостях два м’ячі від «Олександрії» й програв у матчі дев’ятого туру чемпіонату України серед команд «Favbet Ліги».

Серія невдач у чемпіонаті затягнулася для ФК «Львів», до матчу з «Олександрією» львів’яни тричі поспіль зазнавали невдач з однаковим рахунок у поєдинках з «Маріуполем», «Колосом» та «Олімпіком». Поєдинок з бронзовим призером минулорічних змагань, з одного боку, обіцяв бути складним випробуванням для команди Володимира Мазяра, але з іншого існувало чимало передумов для того, щоб «синьо-золоті леви» все-таки закрили програшну статистику.

Серед них – максимальне налаштування на бій із суперником, який до цього не вигравав у «Львова» у рідних стінах, щільний ігровий графік «Олександрії» одразу у трьох турнірах, а також день народження головного тренера «містян», який цього дня святкує 42-річчя.

Старт поєдинку виявився багатообіцяючим на цікавий футбол. На полі було чимало боротьби та індивідуальних протистоянь гравців обох колективів, але, тим не менш, команди обрали досить швидкий темп гри. Якщо у першій половині першого тайму «Львів» та «Олександрія» грали фактично без воріт, то на 23-й хвилині зустрічі львів’яни створили свій найкращий момент для взяття воріт господарів поля. Мартан розігнав швидку контратаку центром, розрізною передачею вивів Пернамбуко на ударну позицію по місцю лівого інсайду, однак Паньків відбив потужний удар бразильця у ближній кут.

З плином часу вже «Олександрія» перехопила ініціативу і почала нарощувати агресію біля воріт Бандури. На 33-й хвилині Лучкевич навісив з правого флангу, а Банада, випередивши захисника, ударом головою пробив під ближню стійку. Воротар в ефектному стрибку зловив м’яч.

А ось за дві хвилини «Олександрія» вже святкувала успіх. Знову підопічним Володимира Шарана вдалося розкрити лівий фланг захисту львів’ян: Лучкевич увірвався у вільну зону, прибрав на замаху Квасного і покотив м’яч на вільного Банаду, якому ніхто не завадив з метра переправити його у ворота.

Командна швидкість «Львова» зросла з початком другого тайму, підопічні Мазяра почали частіше гостювати у володіннях «Олександрії». Бабогло вчасно заблокував небезпечний удар з кута Богунова, Мірошніченко не дав м’ячу дістатися власних воріт після «пострілу» Люльки з гострого кута. Команда Шарана, навпаки, перебудувалася з огляду на рахунок на табло і більшість ігрового часу виконувала стримувальну роль, аби забезпечити переможний результат.

Інтрига у матчі зберігалася аж до фінальних хвилин, в які «Львів» мав свій шанс на порятунок, але у підсумку пропустив вдруге. На 89-й хвилині подача кутового завершилася заблокованим ударом Педро та добиванням з дистанції Сабіно – Паньків вчасно накрив м’яч у правому від себе куті. Націленого удару у ближню дев’ятку завдавав Зубков, і знову голкіпер «Олександрії» зіграв вище всіх похвал.

«Олександрія» ж скористалася тим, що «Львів» великими силами пішов уперед, і знову розпечатала ворота Бандури. Третьяков пройшов по лівому флангу, прострілив у штрафний, де ніким не прикритий Безбородько розстріляв ворота «синьо-золотих левів».

На жаль, львів’янам не вдалося зробити гідний подарунок своєму тренеру на день народження. До того ж, «Львову» знову не вдалося забити – вже 360 хвилин львівська команда знаходиться на «голодному пайку» у Favbet Лізі.

ФК «Олександрія» – ФК «Львів» – 2:0 (1:0)

28 вересня. 19:30. Олександрія, КСК «Ніка»

Арбітр – Віталій Романов (Дніпро). Асистенти арбітра – Олександр Корнійко (Миргород), Ігор Альохін (Хмельницький)

ФК «Олександрія»: Паньків, Бабогло, Банада, Бухал, Гречишкін, Ковалець (Довгий, 68), Лучкевич (Задерака, 82), Мірошніченко, Пашаєв, Третьяков, Шастал (Безбородько, 57).

Головний тренер – Володимир Шаран

ФК «Львів»: Бандура, Богунов (Зубков, 77), Борзенко, Братков, Педро, Мартан, Пернамбуко, Квасний, Люлька, Ренан (Феліпе, 84), Сабіно.

Головний тренер – Володимир Мазяр

Голи: Банада (37), Безбородько (90+2)

Попередження: Мірошніченко (40), Банада (54), Гречишкін (72) – Педро (8)

Усе це розповіли в іннформаційній службі ФК «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів