«Львів» буде номінальним господарем поля в Полтаві

09:40 4 листопада 2018 р.

Стадіон імені Олексія Бутовського у Полтаві

Стадіон імені Олексія Бутовського у Полтаві
Фото: wikipedia.org

Матч 14-го туру чемпіонату України серед команд прем’єр-ліги між футбольним клубом «Львів» і «Ворсклою» відбудеться в неділю, 4 листопада, на стадіоні імені Олексія Бутовського у Полтаві.

Про це повідомили в інформаційній службі футбольного клубу «Львів», де також розповіли: «ФК «Львів» та «Ворскла» домовилися про перенесення матчу третього туру чемпіонату України до Львова, який у підсумку завершився поразкою «синьо-золотих левів» з рахунком 0:1. Відповідно, зустріч 14-го туру відбудеться на стадіоні імені Олексія Бутовського у Полтаві, хоча, згідно з регламентом змагань, саме «містяни» будуть номінальними господарями матчу».

«Одразу ж після перемоги у Кубку України над криворізьким «Гірником» (1:0) команда Юрія Бакалова вирушила до Полтави, де з 1 листопада у режимі одноразових тренувань й готується до завтрашнього протистояння з «Ворсклою». У матчі з полтавцями не зможуть допомогти команді два бразильських футболісти – Тейлор та Сабіно», – поінформували також у прес-службі «Львова».

«Автор забитого голу у ворота київського «Динамо» перебрав жовті картки, а тому пропускає недільну гру. Дискваліфікація ж Сабіно пов’язана із вилученням гравця у кінцівці гри проти киян на «Олімпійському», – розповіли також у прес-службі «Львова».

Тейлор запевнив: «Львів’янам буде до снаги завершити виїзне турне команди перемогою: «У Києві я відчув мить щастя, коли забив важливий гол такій сильній команді як «Динамо». Але найголовніше, що ми виграли і стрибнули догори у турнірній таблиці. З «Ворсклою» буде дуже складна гра. Мені гірко, що я не зможу завтра бути на футбольному полі і займатися улюбленою справою. «Ворскла» – дуже хороша команда. Але ми вже продемонстрували усім, що можемо вирішувати матчі із сильними суперниками на нашу користь. Сподіваюся, завтра ми зможемо виграти!».

Матч між «Львовом» і «Ворсклою» розпочнеться 4 листопада о 17:00 на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського у Полтаві і транслюватиметься на телеканалі «Футбол 1», – повідомили також в інформаційній службі футбольного клубу «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів