Екс-гравець ФК «Львів» Павло Худзік помер від травм, отриманих у ДТП, – ЗМІ (відео)

22:37 8 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dynamo.kiev.ua

Півзахисник луганської «Зорі» пішов із життя в лікарні, не приходячи до тями після того, як потрапив у кому.


Відео: «Профутбол»

«Світла пам’ять! 8 березня не стало гравця луганської «Зорі» Павла Худзіка», – як передає сьогодні, 8 березня, програма «Проспорт» на телеканалі «2+2», повідомив в ефірі програми«Профутбол» її ведучий Ігор Циганик, конкретизуючи при цьому:

«У п'ятницю, 6 березня, Худзік потрапив у ДТП та впав у кому. Аварія сталася в 140 кілометрах від Києва.

В автомобілі «Nissan X-trail» знаходилися п'ять осіб. Водій «Nissan» загинув на місці, один із пасажирів отримав травми.

За словами очевидців, винуватець аварії – водій автомобіля «Nissan X-trail», який виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль футболіста. Худзік  їхав додому в Київ після гри з маріупольським «Іллічівцем».

Павлу було 29 років. «ТСН Проспорт» висловлює співчуття рідним Худзіка та ФК «Зоря». Світла пам'ять!».

Натомість на сторінці «Худзік Павло Олександрович» у Вікіпедії повідомляється:

«Худзік Павло Олександрович (29 квітня 1985, смт Теофіполь, Хмельницька область — 8 березня 2015) –український футболіст, нападник луганської «Зорі». Вихованець хмельницького футболу, перші тренери – Ігор Шишкін та Анатолій Черняк.

Першим професіональним клубом Худзіка був «Красилів» (у сезоні 2002/03 – «Красилів-Оболонь»), який виступав у першій лізі. Після того, як клуб припинив існування у 2004 році, футболіст перейшов до бурштинського «Енергетика», в якому провів два роки.

На початку 2007 року перейшов в першоліговий ФК «Львів», але другу половину 2007 року ровів на правах оренди за друголігову «Княжу» зі Щасливого. Повернувшись на початку 2008 року до «Львова», Худзік допоміг городянам вперше в історії вийти в елітний дивізіон.

У Прем'єр-лізі Павло дебютував разом з клубом 20 липня 2008 року, вийшовши на заміну на 70-й хвилині матчу проти «Шахтаря» (2:0) замість Дмитра Гордієнка. Перший гол у Прем'єр-лізі забив 24 серпня 2008 року у ворота запорізького «Металурга» (1:2).

Загалом у Прем'єр-лізі за «Львів» провів 28 матчів, забив 4 голи. За підсумками сезону львівська команда вилетіла з Прем'єр-ліги, але сезон 2010/11 Худзік розпочав знову в елітному дивізіоні української першості, цього разу у складі «Оболоні».

Влітку 2011 року перейшов до луганської «Зорі». Проте основним гравцем стати так і не зумів, виходячи здебільшого на заміни.

6 березня 2015 року Худзік після гри з молодіжною командою маріупольського «Іллічівця» (1:0) їхав додому в Київ. На трасі Київ-Черкаси в 140 кілометрах від столиці  автомобіль Павла Худзіка «Volkswagen Polo» зіткнувся з автомобілем «Nissan X-trail». 

За словами очевидців, винуватець аварії – водій автомобіля «Nissan», який виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль футболіста. В японському автомобілі знаходилися п'ять осіб, причому водій «Nissan» загинув на місці, а один з пасажирів отримав травми.

Павло Худзік з черепно-мозковою травмою був доставлений в лікарню міста Золотоноша. 8 березня 2015 року Павло Худзік помер, так і не вийшовши з коми».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів