Доля збірної України вирішиться у Глазго, Копенгагені і Санкт-Петербурзі

21:31 21 червня 2021 р.

Фото до новини

Для того, щоб потрапити в 1\8 фіналу чемпіонату Європи з футболу, команді Шевченка мають допомогти в останньому турі сім збірних інших країн.

У третьому матчі в групі С національна збірна України програла збірній Австрії - 0:1, а збірна Нідерландів здолала збірну Північної Македонії - 3:0. Тож після трьох турів в української команди третє місце в групі з трьома очками. А це означає, що українським футболістам залишилося сподіватися лише на те, щоб потрапити у четвірку кращих зі шести команд, що посіли третє місце у своїх групах. Варіанти дуже теоретичні, пише Dailylviv.

Щоб збірна України вийшла в 1\8 фіналу чемпіонату Європи з футболу, треба, щоб у Глазго збірні Шотландії і Хорватії зіграли внічию (тоді вони матимуть у групі D по 2 очки), а збірна Іспанії у Севільї програла збірній Словаччині і збірна Польщі не перемогла у Санкт-Петербурзі збірну Швеції (тоді у групі E третя команда не матиме 3 очки). 

Надія збірної України також може бути пов'язана і з тим, що збірна Португалії в Будапешті має програти збірній Франції з різницею у три м'ячі (тоді португальці у групі F збережуть 3 очки, але з гіршою, ніж в українців різницею забитих і пропущених м'ячів).

Є ще прийнятний для збірної України варіант у групі B. Для цього в останньому турі у Копенгагені збірна Данії має мінімально перемогти збірну Росії, а збірна Бельгії у Санкт-Петербурзі здолати збірну Фінляндії з перевагою у два голи. 

Банер про Путіна написали шість уболівальників Данії: заява ФК «Рух»

Група CІО
1 Нідерланди 3 9
2 Австрія 3 6
3 Україна 3 3
4 Північна Македонія 3 0

  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів