До львівських «Карпат» повернувся зі «Севастополя» Денис Кожанов

21:18 26 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com.ua

Як повідомляє в суботу інформаційний центр футбольного клубу, орендна угода з цим гравцем, контракт якого належить донецькому «Шахтарю», розрахована терміном на один рік.

Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомляє в суботу, що «сьогодні, 26 липня 2014 року, Денис Кожанов приєднався до розташування «Карпат», що знаходяться в Ужгороді і готуються до першого матчу у чемпіонаті України», й додає: «Орендна угода з гравцем розрахована терміном на один рік. У звичній для себе «зелено-білій» футболці Денис виступатиме під не менш звичним дев’ятим номером».

Натомість «xsport.ua» інформує сьогодні, 26 липня, в повідомленні «Карпати» дали притулок гравцю «Шахтаря»:

«Українські клуби посилилися екс-футболістами «Севастополя». Півзахисник Денис Кожанов, в минулому сезоні виступав за «Севастополь», внесений до заявки львівських «Карпат» на новий сезон. Контракт 27-річного футболіста належить донецькому «Шахтарю», а у Львові він виступатиме на правах оренди. 

Відзначимо, що ще один колишній гравець «Севастополя», голкіпер Ігор Литовка, продовжить кар'єру в «Олімпіку». 26-річний воротар був внесений в заявку донецького клубу на сезон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів