Читачі The Hockey News зберуть кошти на побудову у Львові арени для следж хокею

19:48 23 листопада 2023 р.

Фото до новини

А власник The Hockey News має також компанію, яка будує ковзанки та льодові арени в різних куточках світу.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся сьогодні, 23 листопада, з відомим канадським бізнесменом та меценатом Гремом Рустаном, який хоче допомогти екосистемі реабілітації "Незламні" з побудовою льодової арени для следж хокею - різновид цього виду спорту, доступний для людей з інвалідністю.

«Моя медіа-компанія має мільйони переглядів за рік і об’єднує довкола себе любителів хокею з усього світу. Переконаний, що коли ця міжнародна аудиторія побачить потужний проєкт зі Львова, вона точно об’єднається і доєднається до збору коштів на її будівництво. Саме аудиторія мого каналу – це ті люди, яких потребує ваш проєкт. Саме тому я приїхав до Львова, щоб побачити ваш центр реабілітації, поспілкуватися з пораненими, лікарями, зрозуміти всі особливості UNBROKEN, щоб передати цю атмосферу для аудиторії The Hockey News», – розповів Грем Рустан.

Цікаво, що Грем Рустан має ще одну компанію, яка будує ковзанки та льодові арени в різних куточках світу, тому він залучить до будівництва найкращих спеціалістів з Торонто, які у синергії з львівськими архітекторами розроблять найкращий проєкт спортивної інфраструктури.  

Канадієць приїхав до Львова разом з президентом Федерації хокею України Георгієм Зубком, який також всіляко підтримує побудову хокейної арени у Львові. Саме він розповів Грему Рустану про спортивну частину екосистеми НЕЗЛАМНІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів