Четверо вихованців ДЮФШ ФК «Львів» отримали виклики до юнацьких збірних

15:48 10 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

Вихованці ДЮФШ футбольного клубу «Львів» Василь Танчак, Ілля Ольховий, Максим Комарець та Володимир Матусевич вирушили до розташування юнацьких збірних команд України.

Про це повідомили в четвер, 10 жовтня, в інформаційній службі «Львова», де також розповіли: «Вчора, 9 жовтня, у Києві розпочався збір юнацької збірної України (футболісти не старше 2003 року народження), яка 11 та 13 жовтня зіграє два домашніх товариських матчі проти збірної Вірменії. Перший поєдинок відбудеться в Бучі на стадіоні «Ювілейний» і розпочнеться о 13:00. Другий пройде в Києві на НТК імені Валерія Баннікова, де стартовий свисток арбітра також прозвучить о 13:00».

«Команда Олександра Петракова готується до кваліфікаційного раунду Євро-2020, який пройде в Португалії в листопаді поточного року. Там збірна України зіграє з Грузією (13 листопада), Албанією (16 листопада) та Португалією (19 листопада). До зустрічей з Вірменією в складі синьо-жовтих готуються два футболісти ФК «Львів» Василь Танчак та Ілля Ольховий», – поінформували також на сайті «Львова».

«11-го й 13 жовтня юнацька збірна України (футболісти не старші 2002 року народження) проведе товариські матчі з однолітками з Вірменії. Вчора, 9-го жовтня, команда Володимира Єзерського вирушила до Вірменії, де проведе два товариські матчі (11-го й 13 жовтня) з місцевою збірною», – повідомили також на сайті «Львова».

«Матчі відбудуться в Єревані, на новій базі збірних Вірменії. 11 жовтня матч розпочнеться об 11.00 за Києвом, а 13-го числа – о 12.00. У цих спарингах головний тренер синьо-жовтих задіє двох футболістів ФК «Львів» Максима Комарця та Володимира Матусевича», – поінформували також на сайті «Львова».

«Усі четверо футболістів виступають у складі ФК «Львів» у чемпіонаті U-19. Василь Танчак та Ілля Ольховий виступають також і у Вищій лізі ДЮФЛУ за ФК «Львів» U-17», – повідомили також на сайті «Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів