Четверо львів’ян запрошені до юнацької футбольної збірної

16:00 5 листопада 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: ffu.ua

Максим Хлань, Віталій Роман, Гліб Савчук та Дмитро Шостак викликані до лав юнацької збірної України для участі у навчально-тренувальному зборі та кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи серед футболістів віком до 17 років.

Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Підопічні Олександра Петракова зіграють проти однолітків із Грузії, Албанії та Португалії».

«Дві найсильніші команди кожної з 13-ти груп і чотири кращі збірні, що посядуть треті місця (за результатами зустрічей із двома лідерами своєї групи), вийдуть до елітного раунду, де вже чекають Іспанія та Англія. Матчі цієї стадії відбудуться в березні 2020 року. Всі учасники будуть розподілені на вісім груп», – поінформували також у «Карпатах».

«Переможці груп і сім кращих других команд (за результатами матчів із першою та третьою збірними своєї групи) вийдуть до фінальної стадії, де приєднаються до господаря Євро – Естонії. Фінальний турнір відбудеться у травні 2020 року», – повідомили також в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів