Чемпіонки Європи з карате отримали премії Львівської міськради

11:28 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав у четвер, 4 квітня, під час пленарного засідання сесії ЛМР Діану Шостак і Галину Мельник, які вибороли золоті медалі в у командних змаганнях чемпіонату Європи з карате.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Спортсменки отримали подяки від громади Львова за видатні спортивні досягнення, які сприяли підвищенню престижу Львова на національному й міжнародному рівнях».

«До кожної подяки – по 10 тисяч гривень премії», – зазначив Андрій Садовий.

«Чемпіонат Європи з карате проходив 29-31 березня в іспанській Гвадалахарі. За збірну України виступали Анжеліка Терлюга, Галина Мельник, Аніта Серьогіна і Діана Шестак. У фіналі дівчата перемогли збірну Туреччини 2:1», – поінформували також у ЛМР.

«Галина Мельник народилася 25 лютого 1994 року у Львові. Магістр Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Володарка чорного поясу з карате, майстер спорту України. З 2017 року – член національної збірної команди України», – розповіли також у ЛМР.

«Діана Шостак народилася 7 березня 2000 року у Львові. Студентка Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Володарка чорного поясу з карате. З 2014 року – член національної збірної команди України», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів