Чемпіонат України з бігу по шосе знову пройде у Львові

12:40 15 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки чемпіонату України з бігу по шосе в інтернет-мережі «Facebook»

Бігуни стартуватимуть у неділю, 17 вересня, о 10.00 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 15 вересня: «У неділю, 17 вересня, у Львові пройде Чемпіонат України з бігу на 10 кілометрів, організаторами якого є Федерація легкої атлетики Львівської області спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради. Відкриття чемпіонату розпочнеться о 9.00 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької».

У міськраді також розповіли: «Пробіг стартуватиме о 10.00 за маршрутом: проспект Свободи, 41 – проспект Свободи – вулиця Коперника – проспект Свободи – площа Різні – проспект Чорновола – вулиця Липинського – проспект Чорновола – площа Різні – проспект Свободи – вулиця Коперника – проспект Свободи, 41. Безкоштовно взяти участь у пробігу можуть як професіонали, так і аматори. Вікові групи –  до 20 років; 20-29 років; 30-39 років; 40-49 років; 50-59 років; 60+ років».

«Ліміт часу на подолання дистанції – одна година й 20 хвилин. Переможці та призери чемпіонату України з бігу по шосе на 10 кілометрів будуть нагороджені медалями та дипломами. Реєстрація на пробіг триває за посиланням https://runclub.com.ua/event/view?id=1», – поінформували також у міськраді.

«Допуск учасників до змагань здійснюється за наявності документів, пред’явлених оргкомітету при отриманні стартового номера учасника: посвідчення особи, що підтверджує вік учасника (обов'язково для всіх учасників); громадяни іноземних держав зобов’язані надати медичний страховий поліс, який покриває участь у спортивних змаганнях. Медичні документи, надані в оргкомітет, не повертаються. Медичні документи повинні бути оформлені не раніше шести місяців до змагань. Для учасників змагань у віці 14 років і молодше підтвердження віку здійснюють батьки або уповноважені супроводжуючи особи», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів