Борці зі Львова здобули бронзові медалі молодіжного чемпіонату світу

17:35 5 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: /sport/news/naykrashchi-v-jevropi-i-treti-v-sviti-ukrajinski-borchini-zdobuli-chotiri-medali-na-pershosti-planeti-video-637604.h

У Будапешті змагалися за нагороди чемпіонату світу серед спортсменів, не старших 23-х років.

Першими змагання завершили представники вільного стилю. Українські борці повернулися додому з двома бронзовими медалями, одну з яких здобув львів’янин Данило Стасюк (до 97 кілограмів).

Львів'янин Данило Стасюк свій шлях до бронзи розпочав з перемоги над турком Ібрагімом Джіфтджі. У чвертьфіналі Данило здолав індійця Акаша Антіла – 9:5. Шлях до фіналу українцеві перегородив росіянин Шаміль Мусаєв, який здобув дострокову перемогу 2:13. У сутичці за бронзу Стасюк виграв у Серіка Батикханова з Казахстану – 4:1.

Данило двічі був бронзовим призером чемпіонатів Європи серед кадетів, а також був третім на чемпіонатах світу серед кадетів і юніорів. Цьогоріч Стасюк виграв бронзу юніорського Євро. Про це повідомили в інтернет-виданні «Главком».

Збірна України з жіночої боротьби здобула чотири медалі на чемпіонаті світу серед спортсменок, не старших 23-х років. Зокрема, срібна призерка цьогорічного молодіжного чемпіонату Європи й чемпіонка Європи-2018 серед юніорів, львів’янка Ангеліна Лисак (до 59 кілограмів), поклала на лопатки Назіру Марсбек Кизи з Киргизстану, але у чвертьфіналі програла у вражаюче видовищному поєдинку майбутній чемпіонці Юмеці Танабе з Японії – 8:18.

У втішному турнірі Ангеліна перемогла на туше Еліф Янік з Туреччини. А потім у сутичці за бронзу здолала росіянку Альону Санґадієву – 3:1. Про це теж повідомили в інтернет-виданні «Главком».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів