Блискавка вбила у Львові двох людей, – «Варта 1»

15:05 29 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Трагедія сталася на Левандівці.

«Сьогодні, 29 червня, о 14:50 на Левандівці біля озера внаслідок удару грому вразило чотирьох людей, двоє загинули. Кажуть, що двоє дітей загинули, а один –обпечений сильно», – повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість Львівській міськраді розповіли сьогодні, 29 червня: «За інформацією Станції швидкої медичної допомоги, внаслідок удару блискавки у дерево біля Левандівського озера постраждало четверо осіб, двоє з яких загинули. Як повідомили на Станції швидкої медичної допомоги, загинув чоловік 30 років і дев’ятирічна дівчинка. Ще двоє – чоловік 1981 року народження та його 10-річний син – з важкими опіками госпіталізовані в 8-му міську клінічну лікарню.

«Госпіталізовано двоє: батька і сина. Сина поклали в реанімацію. Батько зі станом середньої важкості госпіталізовиний в інфарктне відділення», – розповів головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець. Про це повідомили сьогодні, 29 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Як повідомив у коментарі Західній інформаційній корпорації начальник Львівського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський, від удару блискавки загинула дев’ятирічна дівчинка зі Львова й чоловік віком близько 35 років. Ще двоє постраждалих – дитина та чоловік – доправлені у 8-му міську клінічну лікарню Львова у центр термічних травм.

«Їх стан стабілізовано. Загрози життю у цей момент немає, але подальшу ситуацію наразі важко спрогнозувати», – повідомив Похмурський. Із його слів, група людей, яких вразила блискавка, ховалася під деревом під час грози. Про це повідомили сьогодні, 29 червня, в Західній інформаційній корпорації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів