Бійка футболістів на полі стадіону Арена Львів: розбили голову Ракицькому

20:19 28 травня 2023 р.

Фото до новини

Чемпіони України з футболу побилися зі срібними призерами.

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовичевич оцінив гру своєї команди у поточному сезоні. «Гірники» обіграли «Дніпро-1» (3:0) в 29-му турі УПЛ і стали чемпіонами України. "Як Україна б'ється за свою свободу, так ми бились за нашу мрію», - сказав Йовичевич про прагнення гірників стати чемпіонами. 

На 90-й хвилині на полі зчинилася бійка.

"Бійка почалась тому, що, якщо я не помиляюсь, Назарина з двох ніг стрибнув у Пеглова. Тоді вже не витримали емоції, той схопив його і почалась ця штовханина, всі побігли. Але я це не підтримую. Я вже сказав, що ці люди будуть оштрафовані.

Ми не можемо себе так поводити. Навіть при тому, що ми програємо 0:3, ми завжди повинні поважати суперника. Це буде для них уроком. Штрафи будуть. Не буду казати вам суми, але вони будуть», - сказав головний тренер «Дніпра-1».

Під час бійки розбили голову Ярославу Ракицькому, захисникові "Шахтаря", який на той час уже виконував роль голкіпера після того, як його вилучили з поля.

Головна арбітриня Катерина Монзуль показала за цю бійку 4 червоні картки. У «Шахтаря» вилучені Єгор Назарина та Анатолій Трубін, у «Дніпра-1» - Пеглов та Віталій Федорів (на лаві запасних).

«Шахтар» після цієї перемоги достроково став чемпіоном.

Першим україномовним наставником донецького Шахтаря став хорват

Шахтар з Ротердаму до Львова добирався майже 9 годин

Про п'яте повернення Маркевича у Карпати, які не вийшли в УПЛ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів