«Арену Львів» вирішили не демонтовувати (відео)

09:11 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

«Принаймні, «Океан Ельзи» наступного року тут точно виступить».

 

Відео: Телеканал «ICTV»

Телеканал «ICTV» повідомив учора, 11 листопада, о 20:58 про «Арену Львів» таке:

«Стадіон у Львові поки може похизуватися хіба збитками. Вартість утримання арени приблизно 800 тисяч гривень на місяць.

Жити за свій рахунок не вдається, тому держава дотує споруду. Частково вирішити проблему могли б «Карпати», але львівський футбольний клуб не поспішає на «Арену Львів». І це навіть попри те, що вартість одного матчу для нього була б значно нижчою, ніж «Динамо» платить за «Олімпійський».

«Ціна – це нижче ніж 100 тис гривень. Ми давали багато варіантів співпраці, і ми сподіваємося, що якийсь з цих варіантів підійде, і «Карпати» зроблять «Арену Львів» домашньою ареною», – каже генеральний директор спортивного концерну Спортивні арени України Сергій Сімак.

Самі «Карпати» на «Арені Львів» грати не поспішають. Їм це економічно не вигідно.

На нинішньому стадіоні «Україна» «Карпати» щороку заробляють три мільйони. Натомість на «Арені Львів» прогнозують збитки.

Ще однією підніжкою для «Арени Львів» став скандал після матчу із Сан-Марино. Тоді на трибунах угледіли порушення. Окрім фаєрів побачили і расистські та неонацистські заклики. Арену дискваліфікували аж до 18-го року.

А зробити це начебто просила сама українська федерація, точніше її віце-президент Сергій Стороженко. Він звернувся з листі на адресу ФІФА.

Сам пан Сторженко від коментарів утримується. Позиція Федерації – неправильний переклад документа. У Львові ж сумнівів у трактуванні не мають.

Буде збірна грати у Львові чи ні – стадіон у будь-якому разі продовжить існування. Планів про можливий демонтаж арени немає і не буде. А звідки пішли такі чутки нині не знайти.

«Ніхто тепер за це авторство не відповідає, я не розумію, як це можливо. Я думаю, такого не буде точно», – каже генеральний директор спортивного концерну Спортивні арени України Сергій Сімак.

Поки ж «Арена Львів» живе своїм життям на околиці міста і будує плани на майбутнє.

Принаймні, «Океан Ельзи» наступного року тут точно виступить». 

Як повідомляв «ЩЛ», Олімпійське селище у Львові мають збудувати біля стадіону «Арена-Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів