Андрій Бусько став гравцем «Львова»

13:15 29 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com.ua

Керівництво футбольного клубу «Львів» підписало контракт з Андрієм Буськом.

Про це повідомили в інформаційній службі «Львова», де також розповіли, що в складі «синьо-золотих левів» гравець проведе наступні три роки. Андрій Бусько може зіграти як у захисті, та і півзахисті команди.

Він уже приєднався до команди на навчально-тренувальних зборах в Туреччині. Тож головний тренер Єгіше Мелікян зможе перевірити його у товариському матчі вже 3 лютого, коли зіграють проти сербської «Воєводини».

Андрій Бусько народився 20 травня 1997 року у Львові. Його зріст – 178 сантиметрів, вага – 65 кілограмів, опередні клуби –  «Карпати» й «Рух»
Андрій Бусько є вихованцем львівського футболу. В СДЮШОР «Карпати» почав займатися з 2010 року. Зі 17 років долучався до матчів юнацької команди клубу.

Дебютував у УПЛ у матчі проти київського «Динамо» 29 липня 2017 року. Влітку 2019 року перейшов на правах оренди в «Рух», де виступав пів року. Згодом повернувся до «Карпат», де був гравцем ротації.

Був учасником студентської збірної України на Універсіаді-2017 року. Забив гол у першому ж матчі на турнірі проти збірної ПАР.

Як інформував «ЩЛ», керівництво футбольного клубу «Львів» підписало контракт з французьким захисником Жоелем Бопесу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів