Абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики проведе у Львові майстер-клас

09:48 9 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 9 вересня, у палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській відбудеться свято художньої гімнастики «RG Fest – Lviv 2017».

В управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації повідомили напередодні: «У суботу, 9 вересня, у місті Лева відбудеться неординарна спортивна подія. В рамках проекту «RG Fest Lviv» (фестиваль художньої гімнастики) до нашого міста завітає одна з найтитулованіших та найвідоміших гімнасток України Анна Безсонова. Дворазова призерка Олімпійських ігор та абсолютна чемпіонка світу проведе у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник» на вулиці Керченській) майстер-клас для дітей і не тільки, який відбудеться за підтримки НОКу України у Львівській області. Реєстрація учасників фестивалю розпочнеться о 8:00, розминка спортсменок – з 9:00».

Організатор фестивалю художньої гімнастики відома українська гімнастка та голова оргкомітету «RG Fest» Віра Передерій розповіла: «Наша програма буде доволі насиченою. Після офіційної реєстрації усі учасниці фестивалю матимуть самостійну розминку, розминку зі скакалкою, предметну підготовку з обручем, м’ячем, булавами та стрічкою. Усі учасниці фестивалю працюватимуть під керівництвом Анни Безсонової. У другій половині фестивалю, яка розпочнеться о 15:00, юні гімнастки уже матимуть можливість «вживу» поспілкуватися з Анною Безсоновою та провести автограф і фотосесію».

«Участь у престижному проекті «RG Fest Lviv» візьмуть 70 гімнастаток з різних куточків України та Польщі. Урочисте відкриття заходу заплановане на 13:00. Участь у ньому, окрім головних організаторів дійства Анни Безсонової та Віри Передерій, візьмуть голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський,  голова відділення Олімпійської академії України у Львівській області Оксана Вацеба, та президент ГО «СМС.ua» Ксенія-Анна Передерій», – поінформували також в управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів