У Львові претендує на участь в Олімпіаді 31 спортсмен

13:30 20 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

31 спортсмен зі Львова претендує на участь цього року у 32-х Олімпійських іграх у Токіо.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що до елітної групи увійшли 13 спортсменів. Це, зокрема, п’ятеро борчинь – Тетяна Кіт, Оксана Лівач, Юлія Ткач, Юлія Хавалджи та Алла Черкасова. В елітну групу потрапила також велоспортсменка Олена Старікова.

Високі шанси потрапити на Олімпіаду мають і троє львівських каратистів – Станіслав Горуна, Катерина Крива та Галина Мельник. В елітну групу також потрапили лучниця Вероніка Марченко, кульовик Павло Коростильов, тенісистка Соломія Братейко та фехтувальниця Ксенія Пантелеєва.

Ще 11 спортсменів потрапили до провідної групи. Це, зокрема, борці Данило Стасюк, Ангеліна Лисак та Анастасія Шустова. У провідній групі також опинився лучник Георгій Іваницький, каратистка Діана Шостак та кульовики Олександр Петрів та Яна Чучмарьова.

Фехтувальники Ростислав Герцик, Клод Юнес та веслувальники Юрій Зуб та Сергій Нагорний також у провідній групі. Ще семеро спортсменів опинились у перспективній групі – фехтувальниця Софія Слюсарева, лучниці Олександра Кукурузяк та Жанна Наумова, гімнастка Христина Погранична, веслувальник Василь Смілка, важкоатлет Володимир Гоза та борець Юрій Ідзінський.

Як інформував «ЩЛ», краща спортсменка Львівщини – каратистка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів