27 лютого юні фехтувальниці виборюватимуть у Львові призи олімпійської чемпіонки

10:14 27 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У суботу в нашому місті відбудуться Всеукраїнські дитячі змагання «Перші кроки» на призи олімпійської чемпіонки з фехтування Яни Шем'якіної.

Попередню участь у змаганнях підтвердили майже 100 юних фехтувальників 2005-2006 і 2007-2008 років народження з Києва, Одеси, Харкова, Тернополя, Хмельницька, Ужгорода, Запоріжжя та Львова. Змагання відбудуться у манежі й фехтувальному залі на спортивній базі Львівського державного університету фізичної культури та спорту на вулиці Марка Черемшини, 17.

Початок змагань – о 10:00. Організатори змагань – Львівська Академія фехтування за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА, відділення НОК України у Львівській області, Львівського державного університету фізичної культури та обласної федерації фехтування.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі міської ради розповіли «Щоденному Львову», що участь у Всеукраїнських дитячих змаганнях «Перші кроки» візьмуть близько 150 учасників з різних куточків нашої країни, й що начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначи:  «Це надважливі змагання не лише тому, що їхнім завданням є промоція здорового способу життя, а й тому, що на заході буде олімпійська чемпіонка Яна Шем’якіна, яка для багатьох спортсменів є кумиром і стимулом досягати нових висот у спорті. Тому запрошуємо усіх прийти на захід та наповнитись цим духом перемоги, який демонструватимуть спортсмени».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів