226 проектів із розвитку спортивної інфраструктури були реалізовані торік на Львівщині

17:15 1 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У 2018 році на Львівщині реалізували 226 проектів з розвитку спортивної інфраструктури, на які скерували 134 мільйони гривень.

Про це, як повідомили в п’ятницю, 1 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповів сьогодні під час звіту начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як. За його словами, «найбільша частка фінансування – це кошти ДФРР, а майже 31 мільйон гривень і обласні програми – майже 21 мільйон гривень».

«За кошти ДФРР відбувалась реконструкція та будівництво низки важливих спортивних об’єктів. Серед проведених заходів модернізації спортивних споруд – влаштування бігових доріжок ЛДУФК, реконструкція басейну Буської ДЮСШ, стадіону «Галичина» у Дрогобичі, реконструкція спортивного комплексу «Шахтар» в Червонограді, спортивного залу Львівської обласної ДЮСШ, стадіону у Самборі, СТОК «Прикарпаття» у селі Сприня, облаштування залу важкої атлетики на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького», – поінформував також Роман Хім’як.

«Зокрема, облаштування залу важкої атлетики на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького стало прикладом кооперації державного і приватного секторів. За державні понад 3,5 млн. гривень облаштовано новий спортивний зал важкої атлетики, спеціалізований зал, де проведено чемпіонат України», – зазначив Роман Хім’як.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів