20-21 лютого Львові відбудеться міжнародний турнір художніх гімнасток

10:58 20 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

На вулиці Уласа Самчука змагатимуться понад 300 гімнасток віком від шести до вісімнадцяти років.

«20 та 21 лютого ЛМГО «Клуб художньої гімнастики та фехтування «Спарта» проводить у Львові II Міжнародний  турнір з художньої гімнастики «Кришталеві булави», який відбудеться на кафедрі фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Уласа Самчука, 14», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«У змаганнях візьмуть участь понад 300 гімнасток, їхні представники та тренери з декількох країн Європи (Польща, Словаччина,Чехія) та майже з усіх куточків України (Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Чернівці, Вінниця, Чернігів, Ужгород, Кіровоград, Луцьк, Рівне, Мелітополь, Ізмаїл). У турнірі візьмуть участь діти від шести до вісімнадцяти років.

Гімнастки змагаються в тьох категоріях у кожній віковій групі.  Змагання перетворяться на справжнє свято і принесуть кожній учасниці радість та задоволення від участі у ньому.

Подивитися на свято краси та грації можна у суботу та в неділю з 9.00 до 20.00. Вхід – вільний. В суботу о 14.00 – парад відкриття змагань.  У неділю о 19.00  – показові виступи та урочисте нагородження переможців турніру».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів