18 лютого «Шахтар» приймає у Львові «Шальке-04» (відео, оновлено)

21:00 18 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Громадський транспорт працює в напрямку автовокзалу та ТРЦ «Кінг Кросс» у режимі робочого дня, до стадіону на Стрийській курсують також шатл-баси.

«У Львові за кілька годин «Шахтар» зустрінеться з німецьким «Шальке». Квитки майже всі розпродано. Стадіон «Арена-Львів» уміщує понад 25 тисяч глядачів. Приїхали фанати і з-за кордону. Охоронятимуть порядок 800 правоохоронців», – повідомили сьогодні, 18 лютого, на телевізійному Першому національному каналі. Подробиці – в його відеосюжеті:

«Сьогодні о 22:05 футбольний сезон на «Арені Львів» відкриває матч Ліги Європи УЄФА 1/16 фіналу між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Шальке-04» (Гельзеркірхен, Німеччина)», – повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. У період з 20:00 до 22:05 та у період з 24-ї години 18 лютого 2016 року до другої години ночі год. 19 лютого 2016 року курсуватимуть шатл-баси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон та зі стадіону, за такими маршрутами: площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – стадіон «Арена-Львів»; проспект Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – стадіон «Арена-Львів».

Тролейбусні маршрути №3, №20 і №25 та автобусні маршрути №3а, №10, №25 та №40 працюватимуть у штатному режимі. Громадський транспорт, який курсує у напрямку автовокзалу та ТРЦ «Кінг Кросс», працюватиме у режимі робочого дня.

Доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься за такими схемами: вулиці Стрийська – Вернадського –Броварського – «Арена Львів», вулиці Стрийська – Сокільницька (поворот перед іподромом) – Міклоша – «Арена Львів». Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги. Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – Броварського – Вернадського – Стрийська».

У прес-службі міської ради також цитували в.о. генерального директора «Донбас Арена» Вадима Гунька, який просив вболівальників, котрі планують відвідати сьогоднішній матч, прийти для власної зручності, безпеки та комфорту раніше – приблизно за дві години до матчу, який розпочнеться о 22:05, тому ворота стадіону будуть відчинені о 20:05. Натомість начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир пообіцяв: «Тролейбусні маршрути №3, 20, 25 працюватимуть у штатному режимі, ми добавимо на ці маршрути додатково ще по три машини на кожен маршрут. Автобусні маршрути №3А, 10, 25, 40 також працюватимуть у звичному режимі. Задля зручності добавляємо ще два додаткових маршрути. Робота громадського транспорту в цей день буде продовжена до 02:00 год 19 лютого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів