100 кращих дитячих тренерів Львова отримають премії

10:20 27 грудня 2016 р.

У середу, 29 грудня, з 11.00 у великій сесійній залі Львівської міськради розпочнуть вручати одноразові грошові винагороди кращим спортивним тренерам Львова.

Для визначення переможців міської програми «Дитячий тренер» на 2016 рік працювала спеціальна комісія, до складу якої увійшли як представники Львівської міської ради та депутати, так і представники спортивного середовища та журналісти.мУ процесі відбору конкурсна комісія керувалася такими критеріями, як вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, наявність рекомендації профільної федерації, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера у змаганнях різного рівня.

За підсумками роботи цієї комісії серед поданих на конкурс пакетів документів комісією і був рекомендований для затвердження список дитячих тренерів, які отримають нагороду у 2016 році. Начаальник управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер запевнив: «Дитячий тренер» – це безпрецедентна програма у Львові, яка вже другий рік поспіль винагороджує молодих тренерів. Вона мотивує учорашніх випускників вищих навчальних закладів спортивного спрямування йти працювати за фахом і заохочує їх до роботи з дітьми та молоддю віком до 18 років. Тим самим закладається підгрунтя здорової нації та процвітаючої держави».

Про це повідомили сьогодні, 27 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Дитячий тренер» - це програма підтримки тренерів, які працюють з дітьми на території Львова. Програма була розроблена управлінням молоді, сім’ї та спорту спільно з лідерами спортивного середовища, керівниками фізкультурно-спортивних товариств, Львівським державним університетом фізичної культури та постійною депутатською комісією культури, молодіжної політики та спорту. Відповідно до програми та за рішенням конкурсної комісії ста кращим тренерам Львова, які працюють з дітьми та молоддю до 18 років, виплачується одноразова грошова винагорода у розмірі 25 тисяч гривень кожному».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів