Завтра у Львові – пориви вітру, мокрий сніг і хуртовина

16:50 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pro-vincia.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, синоптики прогнозують погіршення погодних умов.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 квітня, «Щоденному Львову»:

«Завтра, 3 квітня, вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вранці та вдень будуть пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, хуртовина. Часом дощитиме та падатиме мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме 0-2º тепла, вдень – 3-5º тепла. Про це повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології. 

4 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – місцями, а вдень – по всій території – невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5º морозу, вдень – 2-7º тепла.

5 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів, вдень – невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 2-7º морозу, вдень – 2-7º тепла».

Своєю чергою, в прес-службі  обласного управління ДАІ повідомили в четвер:

«ДАІ закликає до обережності! На Львівщині прогнозують сильний сніг та хуртовини!

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: завтра, 3 квітня, вночі та вранці очікуються сильні опади (по південній частині території області – переважно сильний сніг). Вранці та вдень пориви вітру сягатимуть 17-22 метрів за секунду, будуть хуртовини. На дорогах – ожеледиця! Вночі температура повітря – від 2˚ морозу до 3˚ тепла, а вдень – 2-7˚ тепла. У Львові, за прогнозами синоптиків, завтра також очікуються сильні пориви вітру та хуртовини, часом дощ та мокрий сніг.

Державтоінспекція закликає автомобілістів: будьте надзвичайно обережними за кермом, зважайте на погодні та дорожні умови, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції,  уникайте ризикованих маневрувань! За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар!

Не забувайте користуватися пасками безпеки, нагадуйте про це пасажирам. У випадку погіршення погодних умов радимо, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду у безпечному місці!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів