Завтра у Львові очікується різка зміна погоди

10:20 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 листопада пройдуть опади у вигляді дощу, місцями з мокрим снігом. Температура повітря впродовж доби становитиме від 1° морозу до 4º тепла. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Подекуди можливі ожеледь, налипання мокрого снігу.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 листопада, «Щоденному Львову»:

«Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР попереджає про погіршення метеорологічної обстановки і нагадує мешканцям про можливі наслідки ускладнення погодних умов. За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 20-23 листопада 2014 року на Львівщині очікується зміна погоди.

20 листопада пройдуть опади у вигляді дощу, місцями з мокрим снігом. Температура повітря впродовж доби становитиме від 1° морозу до 4º тепла.

На окремих ділянках доріг ожеледиця. Подекуди можливі ожеледь, налипання мокрого снігу. 

На вихідних, 21-23 листопада, утримається холодна погода, місцями невеликий мокрий сніг, утворення нестійкого снігового покриву. На дорогах ожеледиця.

Температура повітря 21-22 листопада становитиме вночі від 3º морозу до 2° тепла, вдень 0-5º тепла, з подальшим зниженням температури 23 листопада вночі до 1-6° морозу, вдень близько 0°. 

Мерія просить водіїв бути уважними на дорогах, враховуючи дорожню обстановку, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів