Забудовник знищив на вулиці Стрийській у Львові 223 дерева

13:15 5 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

Керівництво каменеобробного заводу не поспішає відшкодовувати заподіяні збитки.

«За інформацією управління екології та благоустрою ЛМР, забудовник досі не відшкодував збитків, спричинених самовільною вирубкою 223 дерев на території каменеобробного заводу на вулиці Стрийській, 108», – повідомили сьогодні, 5 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Сума збитків, заподіяних навколишньому природному середовищу склала близько 82 109 гривень. В управлінні екології та благоустрою ЛМР розповіли: «Ми скерували заяву у правоохоронні органи ще 24 лютого, однак відповіді від них так і не отримали. Як нас поінформували у державній екологічній інспекції у Львівській області, на директора ЖБК «Національний-1» складено протокол і винесено постанову про адміністративне правопорушення, він сплатив адмінстягнення у розмірі близько 850 гривень. А збитків, заподіяних природному навколишньому середовищу, так і не сплатив». 

Як додали в управлінні екології та благоустрою ЛМР, також забудовнику доведеться сплатити до бюджету міста відновну вартість за видалення 223 зелених насаджень у розмірі понад 600 тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів