Відзавтра в парках Львова проводитимуть акарацидну обробку

10:48 8 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: e1.ru

Управління екології та благоустрою ЛМР закликає мешканців утриматись від відвідування парків імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, Погулянки, «Залізна Вода», «Майорівка» та «Високий Замок» упродовж кількох днів – у зв’язку з проведенням акарацидної обробки з метою мінімізації укусів кліщів.

Завтра, 9 четвня, стартує обробка в парку «Високий Замок» і поступово рухатиметься до інших. Про дату завершення обробки буде повідомлено пізніше.

Окрім цього, ЛКП «Зелений Львів» самостійно продовжує проведення дієвих заходів, спрямованих на усунення ймовірності укусів кліщів на найбільш відвідуваних територіях міських парків: проводять роботи зі скошування травостою, особливо вздовж доріжок, дератизацію, вивозять повалені та видаляють фаутні дерева й пеньки, а також проводить інформування мешканців про необхідність дотримання індивідуальних заходів захисту. За інформацією державної установи «Львівський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України», за період 18 березня – 20 травня 2015 року в лікувально-профілактичні заклади міста за медичною допомогою звернулись 150 мешканців Львова, у зв’язку з укусами кліщів.

Із них 89 зазнали укусів на території Львова: у зоні зелених насаджень прибудинкових територій – 18 випадків, у парку імені Папи Римського Івана-Павла ІІ – 18 випадків, у парку Погулянка – дев’ять випадків, у парку «Залізна Вода» – сім випадків, у зеленій зоні «Майорівка» – шість випадків, у парку «Високий Замок» – чотири випадки. Про це повідомили сьогодні, 8 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів