У суботу на Львівщині очікують жовтий рівень небезпечності

22:15 3 червня 2022 р.

Фото до новини

Попередження про погіршення погодних умов: грози, місцями значні дощі, шквали вітру 15-20 м/с, град.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України на території Львівської області 4 червня вдень грози, місцями значні дощі, шквали 15-20 м/с, град.  (І рівень небезпечності, жовтий). Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними під час погіршення погодних умов: 

- під час грози, якщо ви перебуваєте вдома, зачиніть всі вікна і двері, у приміщенні не повинно бути протягу, подалі тримайтеся від електроприладів. 

- якщо негода застала вас на вулиці, намагайтесь не ходити під карнизами будинків, а також тримайтеся подалі від розлогих дерев, рекламних щитів і ліній електропередач. 

- уникайте металевих парканів, стін, біля яких ростуть дерева, вуличних ліхтарів, металевих веж, опор електропередач. 

- не ховайтесь від зливи під деревом: воно притягує блискавки. Крім того, є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру. 

- якщо гроза заскочила вас в автомобілі, не потрібно його покидати, необхідно закрити вікна і опустити автомобільну антену. Автомобіль ні в якому разі не можна паркувати під деревами або високими конструкціями.

У п'ятницю ввечері на Львівщині оголосили повітряну тривогу: червона вся Україна

Небезпека з неба: у Чернівецькій і ще 9-ти областях оголосили повітряну тривогу (доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів