У Польщі вже тиждень на пляжі лежить величезний мертвий кит

13:36 27 червня 2024 р.

Фото до новини

На пляжі в центрі Хеля мешканці та туристи були приголомшені, виявивши величезного мертвого кита. Це викликало шок і занепокоєння серед тих, хто перебував поруч.

Проте, як з’ясувалося пізніше, реальність була зовсім іншою. Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Морський велетень привернув увагу перехожих, які негайно поспішили на допомогу. Однак, при детальнішому огляді виявилося, що кит насправді не потребує порятунку. Він виявився бутафорією – штучною моделлю, створеною для зйомок нового польського серіалу.

Стрімінгова платформа Max розпочала виробництво ще одного польського серіалу на півострові Хель. Штучного кита встановили на пляжі біля Військового агентства, і він став однією з місцевих визначних пам’яток.

Цей інцидент викликав хвилю обговорень і здивування серед місцевих жителів та туристів. Багато хто був приголомшений настільки реалістичним виглядом бутафорії.

Читайте також: На Львівщині врятували лелеку, який заплутався у дротах

Балтійське море не є природним місцем проживання для китів. Існує лише кілька підтверджених випадків, коли ці величні ссавці потрапляли в Балтику, а потім поверталися до Північного моря. Деякі з них були знайдені мертвими, інші безслідно зникали після кількох спостережень.

Інцидент з „мертвим китом” на пляжі Хеля став яскравим прикладом того, як кінематографічні трюки можуть вводити в оману і викликати справжнє занепокоєння. Хоча цей випадок виявився безпечним, він привернув увагу до питання охорони морських ссавців та важливості їх збереження у природному середовищі.

Тож наступного разу, коли ви побачите щось незвичайне на пляжі, можливо, варто перевірити, чи це не частина якогось цікавого проекту, перш ніж бити на сполох.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів