У Львові знову запрацювала ветеринарна клініка

16:15 16 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» завершився двомісячний карантин.

Про це повідомили у вівторок, 16 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці: «15 липня роботу підприємства відновлено у повному обсязі: відлов, вакцинація, стерилізація тварин, прилаштування їх у нові родини, відновила прийом Перша комунальна ветеринарна клініка, а волонтери знову можуть вигулювати собак, які чекають свого прилаштування.

«ЛКП «Лев» продовжує термін перетримки собак з 15 до 21 доби. Аби максимально збільшити шанси на прилаштування безпритульних собак у нові сім’ї, термін перебування їх на ЛКП «Лев» збільшено до 21 календарного дня», – поінформували також у міськраді.

Директорка «Лева» Оксана Кошак пояснила: «За цей час ми матимемо подовжений медичний нагляд за кожним собакою, більше часу для соціалізації тварин, завдяки роботі з кінологом та прогулянкам з волонтерами. Зміни вступили в дію з моменту завершення карантину».

«Упродовж 14 днів, з 17 до 31 липня, для усіх мешканців міста діятимуть соціальні ціни на перетримку, чіпування, стерилізацію та кастрацію собак та котів», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів