У Львові збиратимуть кошти безпритульним тваринам

13:15 26 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

29 вересня у парку «Погулянка» відбудетьсяблагодійний міні-марафон «The Color Run», спрямований на допомогу безпритульним тваринам.

Про це повідомили в середу, 26 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Директор департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Руслан Гречаник розповів: «На сьогоднішній день в області функціонують чотири установи щодо утримання безпритульних тварин, є більше двох десятків комунальних підприємств, громадських та благодійних організацій, однак проблема не вирішена до кінця. Тому цією акцією ми хочемо достукатись до сердець людей, щоб вони, побачивши безпритульну тварину взяли її під опіку, або допомагали організаціям кормами або іншими засобами для існування».

А голова БО «Від лапки до лапки» Юлія Турик запевнила: «Ми зафіксуємо два рекорди України – «Найбільший пакет корму», зібраний благодійно, та «Наймолодший учасник забігу». Для учасників забігу визначимо перші три призові місця у чоловічій та жіночій категорії і переможці зможуть отримати призи».

«Початок марафону – о 12.00. Благодійний внесок з учасника – від 150 гривень. Реєстрація відбуватиметься на місці з 11.00», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Партнер заходу, координатор бігового клубу «Шипшина» Валерій Шажко розповів: «З кожним роком помічаємо все більше небайдужих людей. Запрошуємо усіх, особливо діток, долучатись до забігу. Усі кошти спрямують на допомогу тваринам, а також на їх лікування у клініках, зокрема «VetLife». Цей захід – поєднання спорту, громадської активності і захисту тваринок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів