У Львові випало минулої доби 20% місячної норми опадів

12:05 25 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, за останню добу, станом на посьму годину ранку 25 січня, у Львові випало 9,1 міліметрів опадів. Це становить 20% від місячної норми.

Про це повідомили в п’ятницю, 25 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Приріст снігу за останню добу – чотири сантиметри. За словами заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, у зв’язку з погодними умовами, усі комунальні служби і снігоприбиральна техніка працюватимуть у посиленому режимі».

«Субота і неділя будуть робочими днями для комунальників. Міськрада просить мешканців приватних будинків та підприємців прибрати території біля своїх будівель, а також закликає водіїв не паркувати свої машини у невідведених для цього місцях, адже це може блокувати проїзд снігоприбиральної техніки, й обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, натомість пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів