У Львові відновлюватимуть Замарстинівський сквер

17:15 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

«Інститут просторового розвитку» розробив проект реконструкції скверу Замарстинівський, який передбачає зону для батьків та дітей, тетраедр для навиків альпінізму та мультифітнес-центр.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Директор «Інституту просторового розвитку» Олег Шмід зазначив: «Ми нещодавно разом із Шевченківською адміністрацією закінчили проект Замарстинівського скверу. Оскільки зараз триває ремонт вулиці Замарстинівської і зовсім скоро ми побачимо її в оновленому вигляді, було вирішено також облагороджувати прилеглі території вулиці. І тому було доручення зробити проект. Він зараз є в експертизі і думаю через два місяці вже розпочнуться роботи».

Олег Шмід також розповів: «Що ми намагалися зробити і яка проблема була в цьому сквері? Він був мертвий. Люди через нього лише проходили, не затримуючись. І треба було зробити якусь атракцію, щоб мешканці могли там вести якесь соціальне життя. Ми поділили сквер на дві частин, в центрі буде зона для батьків і дітей».

Директор «Інституту просторового розвитку» також поінформував: «Буде тетраедр для навиків альпінізму і буде мультифітнес-центр з брусами та перекладинами для молоді. Всі ці речі поєднані стежками. Також буде облагороджено велодоріжку, яка вже там є збудована. Зауважу, що біля скверу є вулиця Підрічна. Ми також розробили проект її ремонту. Вона виходить на вулицю Липинського».

«У Замарстинівському сквері буде висаджено червоні клени, засіяно польові трави. Сквер буде мати гарний вигляд, адже його доповнюватимуть декоративні камені», –  повідомив також Олег Шмід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів