У Львові відбудеться безстрокова екологічна акція «Посади дерево перемоги»

15:00 28 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: syla.news

У суботу, 29 вересня, на Львівщині розпочнеться безстрокова екологічна акція «Посади дерево перемоги» («#treeofvictorychallenge»).

Про це повідомили в п’ятницю, 28 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Ініціатор акції «Посади дерево перемоги» – департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА. Метою акції «Посади дерево перемоги» є не лише озеленити нашу країну, долучити кожного українця до порятунку природи, а й синергія віри в перемогу, привернення уваги до війни на Сході України».

«У межах акції «Посади дерево перемоги» на території регіонального ландшафтного парку «Знесіння» та на прилеглих територіях, зокрема на вулиці Лисенка, висадять клени. Організатори акції – департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, РЛП «Знесіння» та Личаківська районна адміністрація – запрошують кожного долучитися до акції «Посади дерево перемоги», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Акція «Посади дерево перемоги»матиме продовження на теренах всієї країни, адже департамент екології та природних ресурсів ЛОДА ініціює всеукраїнський «#treeofvictorychallenge» та передасть естафету висаджування дерев іншим організаціям та установам. Кому саме – стане відомо в суботу», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів