У Львові студенти долучилися до прибирання парків

15:20 9 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Як повідомляє в середу прес-служба міської ради, зокрема, вчора – Левандівського, Замарстинівського та 700-річчя.

Прес-служба міської ради повідомляє сьогодні, 9 квітня, що молодь Львова долучилася до загальноміської толоки. Зокрема, вчора представники ВПУ № 20, Львівського вищого професійного художнього училища, Студентської ради, ГО «Завжди вірні», ЛВПУ «Комп’ютерних технологій» і «VARTA 1» прибирала парки Левандівський, Замарстинівський та 700-річчя.

Керівник креативної групи загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає» Андрій Шевців розповів: «Тут дуже багато активної молоді, громадських організацій і об’єднань, які долучилася до загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає»,  в рамках якої активно триває прибирання парків, зелених зон нашого міста і навіть дворів. А вже в суботу відбудеться генеральне прибирання, до якого долучаться навіть мешканці».

Студентська толока триватиме до 12 квітня включно. А в рамках усієї загальноміської толоки планують прибрати від сміття близько 700 гектарів парків, лісопарків та зелених зон, висадити близько 500 дерев та кущів, очистити території від поваленої деревини та зламаних гілок.

Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечують Львівські комунальні підприємства. Мешканці міста також не стоять осторонь загальноміської толоки.

Керівник загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає» Назар Куровець розповів: «Нам дзвонили і питали, куди прийти, у який саме парк, чим допомогти. Загалом, прибирати один парк приходить близько 70 людей».

Сьогодні з 10.00 ГО «Самі», ВПУ Автомобільного транспорту та ВПУ Ресторанного сервісу і туризму прибирають Горіховий гай. А 12 квітня семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ, ВПУ Дизайну та будівництва,  а також мешканці міста долучаться до толоки в Сихівському лісі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів