У Львові прилаштували в сім’ї 179 собак

14:45 28 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

2019 року у львівське комунальне підприємство «Лев» надійшли 216 собак, 179 із яих успішно прилаштували в сім’ї.

Як повідомили середу, 28 серпня, у Львівській міськраді, про це розповіла директорка комунального підприємства «Лев» Оксана Кошак. За її словами, «наразі прилаштування собак у сім’ї становить 83%».

Оксана Кошак також зазначила: «Якщо порівняти цей показник із минулорічним, коли відсоток прилаштування становив 80%, то ми бачимо прискорення темпів прилаштування тварин у сім’ї. Наші мешканці стають більш відкритими і надають перевагу прилаштуванню тварин з притулків, ніж купівлі тварин у тих, хто їх розводить».

Директорка комунального підприємства «Лев» також розповіла: Якщо говорити про котів, то з початку року на підприємство надійшло 195 котиків, 42 з яких вдалося прилаштувати. Тобто відсоток прилаштування котів зараз становить 22%. Натомість у минулому році нам вдалось прилаштувати лише 10%».

Оксана Кошак також повідомила: «На жаль, у цьому році у нас була ситуація, коли ми два місяці були на карантині, тому надходження тварин було меншим, але, зрештою, ми помічаємо, що мешканці дедалі рідше покидають чотирилапих».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів