У Львові прилаштували торік 130 безпритульних котів

13:30 29 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.suspilne.media

У львівському комунальному підприємстві «Лев» розповіли про досягнення в 2019 році.

Про це повідомили в середу, 29 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що серед найбільших проєктів підприємства можна виокремити новий рекорд із прилаштування чотирилапих безхатьків. Торік команда «Лева» побила власний рекорд із прилаштування безпритульних тварин нашого міста, який був встановлений у 2018 році – 346 собак, а це 96% тварин відловлених на вулиці поїхали у нові родини.

Однією з причин такого успішного показника прилаштувань є продовження терміну перебування безхатніх собак у «Леві» з 15 до 21 доби. Також було взято курс на популяризацію прилаштування безпритульних котів.

Незважаючи на короткий термін перебування муркотунів в «Леві», – п’ять календарних днів, у 2019 році прилаштовано 27% котів, тобто 130 тварин, яких мешканці принесли на стерилізацію, знайшли дім. Загалом за рік на підприємство потрапило та було ідентифіковано 841 чотирилапого, стерилізовано та вакциновано 360 собак і 481 кота.

Як інформував «Щоденний Львів», на пленарному засіданні міської ради затвердили «Правила утримання і поводження з домашніми тваринами у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів