У Львові оновлюють парки

14:10 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Личаківському парку та парку Івана Павла ІІ оновлюють дитячі майданчики, прогулянкові доріжки, лавки й смітники.

Про це, як повідомили в понеділок, 24 червня, в прес-службі Львівської міськради, розповів заступник директора департаменту містобудування з питань екології та природних ресурсів Володимир Данилюк. За його словами, «іде повністю реконструкція парку, його капітальний ремонт».

Володимир Данилюк також зазначив: «Додатково ми також плануємо реконструювати інші парки міста. У парку 700-річчя на цей час іде перерахунок проектно-кошторисної документації, тому що там є проблеми з водовідведенням. Ми провели спільну нараду з проектантами, зараз коригується проект. Вартість ремонту – один мільйон 950 тисяч гривень».

Заступник директора департаменту містобудування з питань екології та природних ресурсів також повідомив: «Щодо Замарстинівського парку, то проектно-кошторисна документація перебуває на експертизі, зараз повторно буде оголошено тендер. У Горіховому гаю будемо проводити поточний ремонт центральної доріжки».

Володимир Данилюк також поінформував: «Ми уклали договір на проведення ремонтних робіт у парку «Залізна вода», але документи є на розгляді у Києві, чекаємо погодження і плануємо там зробити нове освітлення від вулиці Стуса до вулиці Тернопільської».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів