У Львові ліквідували стихійні засмічення

10:30 23 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Місячник озеленення, прибирання й благоустрою триватиме на Львівщині до 18 квітня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Місячник озеленення, прибирання та благоустрою проводиться на виконання розпорядження голови Львівської облдержадміністрації №162/0/5-19 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» від 5 березня 2019 року. Метою проведення місячника благоустрою є поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення».

«Відтак, за перший тиждень проведених робіт найкраще з впорядкуванням території парків, скверів, алей впоралися у Сокальському, Городоцькому та Самбірському районах. У  Бродівському, Жовківському, Стрийському та Яворівському районах і в Стрию, Моршині та Львові ліквідовано всі раніше виявлені стихійні засмічення», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Найбільше впорядковано джерел у Дрогобицькому та Перемишлянському районах. 13 квітня відбудеться загальнообласна толока в рамках відзначення Дня довкілля», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів