У Львові готують клумби до висаджування квітів

17:15 1 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові розпочали підготовку до Великодня – висаджують дерева й готують клумби до висадки квітів.

Про це повідомили в понеділок, 1 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Ми приступили до висадки квітів. Уже засадили квітковий годинник біля площі Митної, клумбу біля пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому фіалками».

«Стартує облаштування квітників у Шевченківському районі – на проспекті Чорновола, в’їзді у місто на вулиці Богдана Хмельницького, на кільці на вулиці Липинського», – поінформували також у ЛМР.

Голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах зазначила: «Ми розпочали висаджувати дерева. Висаджувати квіти на клумби ще не розпочали. Плануємо це зробити наступного тижня».

«На площі Митній уже посадили фіалки. Але інші квіти ще не висаджують», – розповіли також у ЛМР.

Начальник відділу комунального господарства Личаківського району Ярослав Сеньків пояснив: «Чекаємо відповідної погоди ближче до Великодня. Будемо висаджувати квіти біля адміністрації, на вулицях Тершаковців та Пекарській і на в’їздах у місто – на Галицькому перехресті й вулиці Богданівській. Також плануємо на вулиці Личаківській повісити квіти на стовпах на відрізку від вулиці Мечникова до вулиці Пасічної. Але це буде ближче до літа. Крім того, спрямували 100 тисяч гривень на висадку 45 дерев, які закупили у фірми з Городоцького району. Це липа, клен, каштан. Їх, в основному, будемо висаджувати на вулицях Зеленій, Некрасова й Марії Заньковецької».

«У Франківському районі квітники також готують, але висаджувати квіти планують дещо пізніше. У Сихівському районі почали висаджувати саджанці дерев», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів