У Львові випала за півтори доби місячна норма опадів

20:00 13 листопада 2016 р.

Фото до новини

За інформацією Львівського гідрометцентру, за період з восьмої години панку 12 листопада до 20-ї години 13 листопада у Львові випало 100% місячної норми опадів – 46 міліметрів.

Про це повідомили сьогодні, 13 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що, за прогнозами синоптиків, вночі опади стануть помітнішими, а вдень 13 листопада часом падатиме мокрий сніг, а на дорогах будуть ожеледиця, снігові замети. Вітер вночі прогнозується північний, а вдень – західний, 9-14 метрів за секунду, поривчастий, натомість хуртовини осікуються слабкі. Температура повітря вночі – 3-5° морозу, вдень – 1-3° морозу. Видимість в опадах – 200-500 метрів, місцями – 100 метрів.

Своєю чергою, 15 листопада прогнозується хмарна погода з проясненнями. Місцями – невеликий сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці – туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11° морозу, місцями, переважно в горах, 15-18° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.

Натомість 16 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі – без опадів. Вранці та вдень – невеликий мокрий сніг з дощем. Місцями – туман та ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла.

У прес-службі Львівської міськради також запевнили, що комунальні служби міста працюють у посиленому режимі, а ознайомитись з роботою снігоприбиральної техніки он-лайн можна на сайті «lviv.art-security.com/report/graph».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів