У Львові Чінгіз, Циля, Браян готові до охорони

14:14 6 лютого 2020 р.

Фото до новини

Соціалізовані собаки чекають на господарів у львівському комунальному підприємстві «Лев».

Молодий собака, віком близько одного року Чингіз. Чотирилапий має здібності до навчання, енергійний та дружній. Чингіз стане чудовим компаньйоном для людей, які ведуть активний спосіб життя і зможуть достатньо часу проводити з домашнім улюбленцем.

Собачка з сумними поглядом Циля. Наразі вона боязка, проте радіє, коли її гладять. Віримо, Циля точно зможе відновити свою віру в людей. Шукаємо для неї люблячих і відповідальних господарів.

 

Браян - розумний молодий собака. Хвостатий має здібностями до тренувань, добре гуляє на повідку. Для свого господаря слухняний Браян буде охоронцем і другом.

Шива - пильний і вірний охоронець. Виважена та дружня до інших тварин собака середнього віку чудово підійде для проживання на просторому подвір‘ї.

Молода Зухра обожнює, коли її чухають за вушком. Для своєї нової родини вона стане пильним охоронцем і вірним другом.

Шер потрапила в ЛКП «Лев» в дуже занедбаному стані. Проте після грумерських процедур собака стала справжньою красунею. Сподіваємося, що господарі впізнають свою згубу і заберуть. Якщо ні, то шукаємо для метиски пуделя Шер відповідальну родину.

Енергійна Блекі все ще у пошуках своєї люблячої родини. Дружня до інших собак чотирилапа може комфортно проживати в квартирі. Термін її перебування в ЛКП «Лев» скоро закінчиться, тому шукаємо для неї турботливих господарів.

Улюбленець мрії для активних людей Раф. Собака стане для господарів швидше другом, аніж охоронцем. Окрім цього, соціалізований і пильний песик чудово піддається навчанню.

Надійний охоронець Купер досі у пошуку родини. Молодий собака швидко навчається і стане для своїх господарів вірним другом.

Красуня Лілу все ще чекає на свою люблячу сім‘ю. Соціалізована крихітка Лілу чудовоо гуляє на повідку та дружня до інших собак. А також вона стане домашньою улюбленицею мрії для родини, де є діти, які люблять тварин.

Активна та дружня Альфа. Хвостата обожнює спілкування з людьми і чудово піддається навчанню. Окрім цього, Альфа може проживати в квартирі і в родині, де є діти.

Молода виважена і спокійна Іггі також все ще в очікуванні своїх нових господарів. Чотирилапа чудово гуляє на повідку та має здібності до навчання.

Молода красуня Рада досі чекає на «свою людину». Хвостата піддається навчанню, тож стане для свого господаря вірним другом.


Фото Ірини Шелест. 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів