У львівських парках проведуть акарацидну обробку

15:35 4 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

10 вересня, за сприятливих погодних умов у міських парках планують розпочати повторну акарацидну обробку, аби мінімізувати та унеможливити виплід кліщів і, таким чином, вберегти мешканців від укусів.

Про це повідомили в середу, 4 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Департамент містобудування просить містян поставитись із розумінням до незручностей, які можуть виникнути під час проведення акарацидної обробки, та утриматись від відвідин парків упродовж 72 годин після обробки».

«10 вересня проведуть перший етап повторної акарацидної обробки у парках «700-річчя Львова», «Високий замок», «Замарстинівський», «Імені Івана Франка», – поінформували також у міськраді.

«Другий етап акарацидної обробки проводитимуть 11 вересня на територіях парків «Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ», «Стрийський», «Снопківський», «Залізна Вода», «Архангела Михаїла на вулиці Стрийській», «Майорівка», – розповіли також у міськраді.

«Третій етап заплановано провести 12 вересня на територіях парків «Личаківський», «Піскові озера», «Горіховий Гай», «Скнилівський», «Боднарівка», «Левандівський», «Погулянка», – повідомили також у міськраді.

«Під час проведення четвертого — завершального — етапу будуть оброблені парки «Кортумова гора», «Імені Івана Виговського», «Левандівське озеро»,
«Білогорща», – поінформували також у міськраді.

«Акарацидн обробку проведуть з метою мінімізації випадків укусів кліщами відвідувачів у міських парках та запобігання можливості виникнення й розповсюдження вірусного кліщового енцефаліту хвороби Лайма», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів