У львівському парку вкрали сакури

16:00 6 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Невідомі викрали в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького дві сакури й намагалися також вкрасти калину.

Про це, як повідомили в понеділок, 6 травня, в прес-службі Львівської міськради, розповів директор Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького Олександр Молодий. Дослівно ж він зазначив: «Сьогодні в нас знову вкрали дві сакури, і очевидно пробували вкрасти кущ калини. У зв'язку з цим, я прийняв рішення тимчасово зупинити програму «Подаруй парку дерево». Ми щиро вдячні всім добрим людям, які цього року придбали, привезли, і посадили в парку майже сотню дерев, і кущів. Нам дуже соромно перед тими добродіями, чиї дарунки парку були вкрадені, ми не зуміли зберегти ваші дерева. Пробачте нас за це».

Олександр Молодий також запевнив: «Ми відновимо нашу програму тоді, коли в критичних місцях будуть встановленні камери спостереження, або ми таки зловимо хоча б одного злодія. Якщо хтось щось бачив, чи чув, ми будемо дуже вдячні за інформацію. Раніше злодії вкрали дві сакури, а сьогодні ще дві. Тобто всі чотири сакури були вкрадені з майданчика на вулиці Зарицьких».

«Це вже не вперше у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького невідомі нищать природу. У грудні було знищено магнолію та ялинку. Міськрада просить львів’ян не красти зелені насадження в парках та скверах та охороняти навколишнє середовище», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів