У Львівській ОДА підготували «Екологічний паспорт області»

13:30 18 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: gorodok-vlada.gov.ua

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації щороку здійснює підготовку «Екологічного паспорта Львівської області».

Про це повідомили в четвер, 18 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У паспорті, який складений за даними 2018 року, відображена об’єктивна екологічна інформація про стан основних природних ресурсів області, найважливіші екопроблеми нашого регіону. Інформацію, викладену у документі, надали департаменту екології територіальні органи Міністерств і відомств, структурні підрозділи Львівської облдержадміністрації»

«Основними розділами екопаспорта є стан демографічної ситуації у Львівській області, перелік еколого-небезпечних об'єктів, аналіз стану атмосферного повітря, водних, земельних та лісових ресурсів, тваринний та рослинний світ, природно-заповідний фонд, поводження з відходами, державний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства, планування природоохоронної діяльності та інше. Загальний обсяг інформації – 197 сторінок», – поінформували також в облдержадміністрації.

З електронною версією «Екологічного паспорта Львівської області» можна ознайомитися за посиланням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів