Синоптики попередили львів’ян про туман та ожеледицю

17:40 7 листопада 2016 р.

Гідрометцентр застерігає, що 7-8 листопада на річках басейнів Сяну й Дністра очікується розвиток дощового паводку з підйомом рівнів води на 0,5-1,5 метра, а на окремих ділянках – до 2 - 2,5 метра.

Про це повідомили сьогодні, 7 листопада, в прес-службі Львівської міськради. Синоптики також попередили, що вони очікують у вівторок, 8 листопада, вночі та вранці туман, на дорогах – ожеледиця, часом – невеликий дощ. Вітер вночі буде південно-західним, 3-5 метрів за секунду, вдень – північним, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-2° тепла, вдень– 4-6° тепла.

У середу, 9 листопада, також часом дощитиме, але – з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця, місцями – туман. Вітер – північний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 1-6° тепла.

10 листопада-без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер північний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі  – від 4° морозу до 1° тепла, в горах – 6-8° морозу, вдень – 0-5° тепла.

11 листопада часом – невеликий дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі – від 4° морозу до 1° тепла, вдень – 0-5° тепла.

12 листопада вночі – без істотних опадів, вдень – невеликий мокрий сніг з дощем. Температура повітря вночі – до 1-6° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів