Синоптики попередили львів’ян про сильні опади

20:22 8 листопада 2016 р.

У регіональному центрі з гідрометеорології прогнозують уночі та вранці 9 листопада туман видимістю 200-500 метрів.

Про це повідомили сьогодні, 8 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували, що синоптики попередили львів’ян ще й про помірні дощі вночі 9 листопада, натомість сильні – вранці та вдень. Вітер тим часом буде східним, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-3° тепла, а вдень – 3-5° тепла.

Своєю чергою, 10 листопада в регіональному центрі з гідрометеорології очікують хмарну погоду з проясненнями. Натомість опади – лише місцями й невеликі. А вночі та вранці на дорогах – ожеледицю.

Вітер буде 10 листопада західним з переходом на південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-5° морозу, а вдень – 0-5° тепла.

11 листопада прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі – невеликі опади. Вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 3-8° тепла.

12-13 листопада часом – опади (у вигляді дощу та мокрого снігу), місцями мсильні, лише вночі 12 листопада – без істотних опадів. Температура повітря 12 листопада вночі –від 4° морозу до 1° тепла, вдень –0-5° тепла. 13 листопада впродовж доби –від 3° морозу до 2° тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів