Синоптики попередили львів’ян про ожеледицю й пориви вітру

16:24 21 листопада 2016 р.

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, 22-23 листопада на дорогах у Львові очікується ожеледиця як вночі, так і вранці.

Про це повідомили сьогодні, 21 листопада, в прес-службі Львівської міськради. У ній також поінформували, що завтра, 22 листопада, синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, але – без істотних опадів.

Однак, за прогнозами синоптиків, уночі та вранці на дорогах очікуються ожеледиця й слабкий туман, а вітер буде південно-східним, 9-14 метрів за секунду, а також – поривчастим. Температура повітря вночі – 1-3° тепла, вдень – 6-8° тепла.

23 листопада також очікується хмарно з проясненнями й без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 6-11° тепла.

24 листопада – без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця, місцями туман. Вітер – південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 7-12° тепла.

25-26 листопада – без опадів. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 6-11° тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів